søndag 22. mai 2011

MAGISK…….

 

mye kan ligge bak et slikt utsagn, og mye kan ligge bak det å rengjøre hus og hjem… av diverse humørsvingninger……

Alskens skurekremer, gulvvaskemidler, vindusvask, do-vask, den gode gamle zaloen… å gud vet hva…..ja for ikke  å glemme microfibertuene…….sukk, de skulle liksom redde alt……meeeeeen…..

så kom jeg over denne…..

svamper

Å jeg er skeptisk, hva i alle dager er denne magiske svampen? Kun en svamp?; Med ei hvit side til flekk og skittfjerning og ei gul side til å tørke over med…..rene skjære viskelæret!

Har blanda og mixa  vaskemidler  og supersprayer opp gjennom årene for å få bukt med diverse vanskelige flekker og skitt (har kalkholdig vann fra grunnboring i fjell, så rengjøring av dusjkabinettene spesielt er jo ei historie for seg sjøl…..)

Så kom jeg altså over denne magien her, og det er nesten så jeg traller og synger mens jeg svamper i vei (og  når jeg traller og synger når jeg vasker hus, ja, da er det magisk da)…..og flekkene og skitten er som blåst bort……..

Den hvite svampeviskelærsida forsvinner gradvis ved bruk, den gule svampesida….ja, den kaster jeg. Ikke særlig miljøvennlig i lengden…..

men  til det kommer noe annet vidundermiddel til den vanskelige skitten……

4 kommentarer:

Turid sa...

Som en "sang lek" m.a.o. skal skitten fjernes nå - siden du traller og synger....?

Ruth B. sa...

arbeidet må gjerast av ei arbeidshand, sjølv om svampen er aldri så magisk....
Eg har prøvd noko liknande, men enda snart tilbake til gamle måten..
god vaskedag.

Malys krok sa...

Høres sannelig magisk ut den der! Skulle gjerne prøvd den, men hvor får jeg tak i den!? -Margit-

Atelier Kari sa...

Skal mye til før jeg traller når jeg vasker gitt, men stor takk for hyggelig kommentar på min Fjellhytteblogg. Har selv bratt tomt, opptil 3-4 m høydeforskjel i framkant/bakkant av hytta. Kanskje kan mitt blogginnlegg om terrengtilpasning være nyttig: http://fjellhytta.blogspot.com/2010/10/hyttetomt-gravearbeide-til-besvr.html Lykke til!