søndag 11. oktober 2009

Snø….eller sny som vi sier her……

hyttakrone 011

kom tidlig denne høsten, tenk allerede i slutten av september……..var det noe i det med rognebærene i innlegget mitt under her ?!

Store planer om å få støypt ferdig grunnmuren til hytta er bare å legge på is til våren dukker opp en gang i 2010……

Forrige lørdag fikk vi derimot støypt krona etter å ha måka bort den første snyen som kom…….. for deretter å bruke høytrykkspyleren…….og så……….tilslutt propanbrenner for å tørke opp litt……

hyttakrone 016

Rene påskestemninga i fjellet den dagen og lunchen smakte ekstra godt i solskinnet

hyttakrone 015

Gode hjelpere gjorde en formidabel innsats slik at vi ble ferdige med krona…her er det dattera som viser muskler….

Denne lørdagen 10 oktober, har vi måka 50 cm nysny som kom denne uka pluss den snyen som lå der fra før…. på 90km2 og lagt ned isopor, hele herligheten er pakka inn i presenning……nå kan vinteren vare……..

og til uka er det meldt mildvær…..

og jeg er lemster i ryggen etter all måkinga, men skitt, det er bare musklene som krøller seg litt ekstra……….

Kos dere!

6 kommentarer:

Turid sa...

Tenk det at det er slik forskjell fra dæ te mæ- slaps her som har lagt sæ på bakken , noe hvitt som kan minne om et eller annet som æ har gått på ski på......stod slalom til å med ...ha ha.
Sneen legger seg nok tidligere inni landet,mem dette var nå vel litt for tidlig.
Æ e bra spent på den der påstanden om rogna- har samme ordtaket her fra, som æ har sagt tidligere ingen rognebær her heller.
Du får ha en flott oktober!

Malys krok sa...

Er nok litt snø her og, men ikke så mye at vi har måket. Blir vel noe annet i fjellet. Synd dere ikke fikk gjort det dere ønsket, men været rår en ikke med. Blir nok en travel vår og sommer for dere, men blir jo koselig å få hytte i fjellet. Ønsker deg en fin ny uke. -Margit-

Hege sa...

Hei hei. Reneste påske idyllen på bildene dine, så rent og hvitt, hadde nesten glemt kor fin sneen virkelig er..:)

Lemi sa...

hei hei... magen har d fint ;) syns litt no.. bynne å kjenne d itt i rygg og hofter, tungt å kjøre bil lenge, hadde tur-retur tromsø idag og d e tungt..
men men...

leite fortsatt etter hus da... e visst ikje så lett...

klem

Lisemor sa...

Halloen, og takk for trivelig kommentar i bloggen min! Har kikka som raskest på de siste innleggan dine, og måtte flire godt av overarmsmuskler og mattehekling. Du skriv godt, man ser det nesten for seg, hi hi. Tøft med jentetur og, har sansen for det!

Anita sa...

Koselig med sny, men æ e gla det ikkje kommet nokka tell oss einnå;))) Selv om det e bart einnå, så e det til tider rimelig kaldt. Va -5 her en morra, vinterdekkan e på no;)))
Ha ei flott helg!

klem